La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Sabadell diu NO a l’avantprojecte de llei de ‘Contractació dels serveis a les persones’

L’anomenada Llei Aragonés és un nou atac a l’estat del benestar.

Des de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Sabadell manifestem l’absolut desacord i rebuig a l’aprovació de la llei de ’Contractació dels serveis a les persones’, la coneguda com la Llei Aragonés.

La Generalitat està treballant l’avantprojecte d’aquesta llei i si la ciutadania i col·lectius diversos no mostrem un rebuig frontal i inequívoc, la llei s’acabarà aprovant ben aviat. Afecta a serveis com la sanitat, l’educació i l’atenció domiciliària. No ho podem permetre ja que això donarà peu, un cop més, a la mercantilització dels serveis públics essencials, posant fàcil que la gestió d’aquests passin a mans d’empreses privades.  De fet, ja fa anys que a molts municipis, com passa a Sabadell, molts d’aquests serveis ja estan externalitzats i el que necessitem des dels moviments socials és una llei en sentit contrari, sempre en defensa de les condicions laborals de les persones treballadores i de la bona qualitat del servei a un preu just, i que cap empresa en faci negoci ni s’auto distribueixi dividends a costa de l’erari públic.

En aquest sentit des de la Plataforma ens sumarem i donarem suport a totes les iniciatives que sorgeixin per expressar aquest rebuig absolut a l’aprovació al nou intent de desmantellament de l’estat del benestar, cada cop en estat més precari.

Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Sabadell

www.sabadellserveispublics.cat