Concentració en defensa dels serveis públics, contra la màfia empresarial

Els propers 22 i 24 de maig 4 regidors i 4 tècnics de l’Ajuntament de Sabadell han estat citats a declarar en motiu de la querella presentada per l’empresa Smatsa. Per això des de la Plataforma convoquem concentració de suport el dimarts 22 de maig a les 9 del matí davant dels Jutjats de Sabadell.

Aquesta querella s’emmarca dins l’ofensiva d’empreses i concessionàries de serveis públics contra els governs locals que els volen retallar els seus privilegis. És per això, que des de la Plataforma volem mostrar tot el nostre suport a les persones investigades.

​​És intolerable que les empreses que treballen pel servei públic es vengin de la l’Ajuntament   per la denúncia de les clares irregularitats vinculades al finançament i les deficiències en el servei, (incompliments en la neteja, en la recollida i incompliments en les seves prestacions de serveis)​ com és el cas de Smatsa, l’empresa que gestiona la neteja de carrers i recollida de residus a Sabadell. A més de les diverses irregularitats localitzades en els serveis prestats els darrers anys, Smatsa forma part de la peça 28 del cas Mercuri, en la que se l’investiga per formar part d’un cas de corrupció vinculat al finançament irregular del PSC Sabadell.

Així doncs, des de la Plataforma, reclamem a Smatsa el compliment del contracte de serveis als quals es va comprometre, la màxima transparència i col·laboració amb l’ajuntament per prestar uns serveis en condicions així com la retirada d’aquesta querella que no té més que una intencionalitat política d’escarment i que només perjudica als serveis públics i als ciutadans i ciutadanes de Sabadell.

Des de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Sabadell convoquem una concentració de suport a les 8 persones citades a declarar el proper dimarts 22 de maig a les 9 del matí als jutjats de Sabadell. Alhora fem una crida a entitats, col·lectius i persones de Sabadell i d’arreu a donar suport adherint-se a la convocatòria i treballant en defensa dels serveis públics i de la ciutadania.