29 Març Presentació de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics

La Plataforma, que té per objectiu la recuperació dels serveis públics municipals per donar un millor servei a la ciutadania, es presenta aquest dimecres al Casal Pere Quart.

El proper dimecres 29 de març es presentarà la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Sabadell. Aquesta té per objectiu recuperar els serveis públics de la ciutat de mans de les empreses privades per tal d’aconseguir una millor gestió, més transparent i de major qualitat del serveis bàsics de la ciutat.

En aquest sentit, es presenta un manifest «per la municipalització dels serveis públics de la ciutat»  al que es podran adherir totes les persones i entitats que vulguin a través de la pàgina web, que es llançarà públicament durant les properes hores www.sabadellserveispublics.cat

Per tal de donar a conèixer aquesta Plataforma i els seus objectius, també s’ha convocat un acte públic per dimecres 29 de març a les 7 del vespre al Casal Pere Quart que contarà amb la participació de Paco Jiménez membre de Municipalitzem Barcelona, Sònia Giménez de la Taula de l’Aigua de Terrassa i Pilar Castillejo de Decidim Ripollet i regidora de l’Ajuntament de Ripollet.

Per més informació podeu contactar amb defensaserveispublicssbd@gmail.com